Donateur worden?

Het donateurfonds van de Christelijke Harmonie Prinses Juliana is in het leven geroepen om de harmonie mede met andere inkomsten van bv. contributie, sponsoren en acties financieel gezond te houden.

Het donateurschap staat open voor iedereen die muziek als culturele en sociale activiteit belangrijk vindt, en is bedoeld voor personen en bedrijven die de harmonie financieel willen ondersteunen.

Met een historie van ruim 100 jaar (opgericht in 1909) en bij vrijwel alle belangrijke activiteiten in en rond Zelhem aanwezig, is de harmonie voor de meesten geen onbekende.
Ondanks haar respectabele leeftijd is de harmonie jong gebleven in repertoirekeuze, organisatie en opleiding, terwijl ook een groot deel van onze muzikanten tot de jongeren gerekend kan worden. De ruim 35 leden musiceren al jaren op niveau en geven vele concerten.
Naast het muziek maken bij allerlei gelegenheden heeft de vereniging ook de taak op zich genomen de plaatselijke muziekcultuur levend te houden door te zorgen voor een goede muzikale opleiding. Tevens heeft de harmonie een goed contact met de scholen in Zelhem in de vorm van educatieve muziekprojecten.

Om de Harmonie de komende jaren levendig te houden en om een goed jeugdbeleid te kunnen voeren (want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst) blijven voldoende financiële middelen een harde noodzaak.
De kosten van de opleidingen doen een forse aanslag op het beschikbare budget en worden door de contributies van de leden nauwelijks voor de helft gedekt. Nieuwe donateurs zijn dan ook van harte welkom en hun bijdrage wordt zeer gewaardeerd.
Tevens geeft het donateur zijn van de harmonie voor een jaarbedrag van minimaal € 15,00 recht op 1x per jaar voor twee personen vrije toegang tijdens een concert.

U ziet, het is voor u een uitgelezen kans om op een aangename wijze betrokken te zijn bij de toonaangevende Christelijke Harmonie Prinses Juliana Zelhem. Wij verwelkomen u dan ook graag als nieuwe donateur op ons eerst volgende concert.

U kunt donateur worden door op "Donateur worden" te klikken.

De betaling van het donateurbedrag gaat via automatische incasso.